O îngrijitoare de la o "grădiniță privată" din Popești Leordeni a fost filmată în timp ce ţipă şi îi bate pe copii

Data actualizării: Data publicării:
gradinita
Imagine ilustrativă. Sursa foto: Profimedia Images

Poliţiştii au descins la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni, care ar funcţiona ca o grădiniţă, după ce în spaţiul public au apărut înregistrări cu o îngrijitoare care ţipă şi îi bate pe cei mici, scrie Agerpres.

"La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru", a transmis vineri IPJ Ilfov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Ilfov, efectuează activităţi pentru verificarea legalităţii funcţionării acestui centru.

Conform unor înregistrări difuzate de Pro TV, o îngrijitoare de la un centru privat din oraşul Popeşti-Leordeni, care funcţiona ca o grădiniţă, îi bate pe copii şi ţipă la ei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri