C. T. Popescu: Dacă o s-o vedeţi pe Udrea smerită, o să aibă clientelă ca la moaşte

Data actualizării: Data publicării:
capra
  • Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 anunţul Elenei Udrea privind înscrierea la Facultatea de Teologie şi a subliniat că aceasta este o metodă de a pune barieră între ea şi justiţie.

Dincolo de grotescul situaţiei, sunt destui în această ţară dispuşi să ia de bună această tentativă. Dacă o vedeţi pe Udrea smerită şi spune: veniţi să vă consiliez eu, o să vină, o să aibă clientelă ca la Sfânta Parascheva, moaşte.

Mulţi au râs, dar nu e de râs. În special în legătură cu Doamne - Doamne, dacă cineva, care până ieri a fost ce a fost doamna Udrea până ieri, de azi spune: mă reculeg. E pe drumul Damascului. Am avut revelaţia, de mâine eu sunt amanta lui Hristos.

Se vor găsi mulţi s-o creadă pentru că e vorba de Dumnezeu. Asta mi se pare lucrul cel mai trist. Este echivalentă cu imunitatea lui Oprea, doctoratul lui Ponta. Ce sunt astea? Nişte bariere puse între tine şi justiţie.

A avut revelaţia. Dacă Udrea e chemată la DNA, de ce s-a dus acolo? Ca nişte persoane cu un discernământ redus să spună: uite, ea săraca s-a pocăit, a venit spre Dumnezeu şi, uite, ăştia ce fac!”.

Deputatul Elena Udrea s-a înscris la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la un master de consiliere pastorală, pentru a-i ajuta pe oameni „prin credinţă”, a declarat ea, marţi, pentru News.ro, şi spune că înfiinţează zilele acestea „Institutul Fericirii”, ca ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi „fericiţi în viaţă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri