Ce era în depozitul de probe al Poliției Capitalei care a ars în incendiu: Triciclete, alcool, săbii, parfumuri

Data actualizării: Data publicării:
sabie sticle alcool tricicleta parfumuri
Surse colaj foto: Getty Images/ Profimedia Images

În depozitul de corpuri delicte al Poliției Capitalei, aflat într-o clădire din Sectorul 6 care a luat foc luni seară, erau, printre altele, țigări, îmbrăcăminte, biciclete, trotinete, triciclete, jucării, alcool, săbii, cuțite și parfumuri, potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

„În camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, situată într-o clădire din Sectorul 6, după o estimare preliminară, se aflau următoarele bunuri:

-Țigări

-Articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare

- Biciclete, triciclete, trotinete

-Produse agrement ( jucării, articole sportive etc)

-Alcool

-Scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor

-Arme albe ( cuțite, săbii, arcuri )

-Telefoane

-Laptopuri

-Motociclete

-Scutere

-Dezinfectant

-Produse cosmetice

-Parfumuri

-Componente PC

Depozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200m², Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități.

În acest spațiu sunt păstrate bunurile ridicate de către structurile de Poliție din Capitală.

Toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum si puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit.

Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB, același depozit având și supraveghere video asigurată de DGRFPMB.

Precizăm, de asemenea, că paza și serviciile în ceea ce privește protoculul de protecție și stingere a incendiilor este asigurat de către locatorul spațiului, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București achita aceste servicii”, arată un comunicat de presă transmis de DGPMB.

Un incendiu a izbucnit luni seară la subsolul unei clădiri cu 5 etaje din Sectorul 6, în apropierea maternității Giulești. În clădire erau depozitate probe din anchetele penale și au ars bunuri confiscate de polițiști.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri