Ceartă la Primăria Sectorului 6: Reprezentanţi ai secţiilor de votare nu respectă rândul la coadă

Data publicării:
ps6

A început pelerinajul sacilor cu voturi pentru alegerile europarlamentare de la secţii către birourile electorale. Sute de reprezentanţi ai secţiilor de votare din Sectorul 6 al Capitalei au format o coadă lungă în faţa Primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că aşteaptă ore bune pentru a preda sacii cu buletinele de vot. Unii dintre ei s-au şi certat.

Peste 300 de persoane aşteptau încă la coadă la ora 1 noaptea, o coadă care se întindea dincolo de clădirea Primăriei Sectorului 6. În interior aşteptau alte câteva zeci de persoane. Oamenii şi-au pierdut răbdarea şi s-au enervat în momentul în care câţiva reprezentanţi ai secţiilor de vot nu ar fi respectat rândul.

Reprezentanţii secţiilor au venit cu microbuzele aici pentru a preda sacii cu buletine de vot, fiind preluaţi de jandarmi şi primind numere de ordine pe baza cărora s-au aşezat la coadă. Unii dintre ei trimiseseră însă dinainte persoane care le ţineau rândul, ceea ce i-a înfuriat pe cei veniţi ulterior.

În cadrul primăriei, doar patru comisii preiau buletinele de vot, motiv pentru care procesul va dura multe ore, transmite reporterul Digi24 aflat la faţa locului.

De la Primărie, buletinele de vot vor fi duse la Biroul Electoral Central.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri