Centura Ploiești-Vest este din nou în reparații

Data publicării:
excavator santier autostrada-1

Cine alege muntele ca destinaţie de relaxare va trebui să se înarmeze cu răbdare, fiindcă la centura Ploieştiului încă se lucrează, iar în Braşov şoseaua ocolitoare nu este nici acum gata. Lucrările au fost întrerupte după ce constructorul a intrat în faliment.

Centura Ploiești-Vest, care preia traficul de pe autostrada București-Ploiești mai departe către Valea Prahovei și Brașov, se află din nou în reparații, în contextul în care trei dintre cele cinci pasaje au intrat în reabilitare capitală. În prezent, în zona în care se lucrează se circulă pe o singura bandă pe sens, iar finalizarea lucrărilor la pasaje este estimată pentru sfârșitul lunii octombrie, potrivit datelor CNADNR.

Și în Brașov lucrările la o porțiune din primul tronson al centurii orașului au fost întrerupte după ce constructorul a intrat în faliment. Șantierul a intrat în conservare până când va fi găsit un alt constructor. Lucrările au început în martie 2012 și ar fi trebuit sa fie gata în mai 2013, valoarea totală a contractului fiind de 129 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri