Coadă uriașă de tiruri în Vama Nădlac

Data publicării:
coada tiruri nadlac

În coloana de camioane formată pe DN 7, la ieşirea din Vama Nădlac, s-au adunat la un moment dat peste 650 de TIR-uri. A fost momentul în care poliţia a redirecţionat traficul pe tronsonul de autostradă dintre Nădlac şi Pecica.

Dezamăgiţi de ceea ce trebuie să îndure de fiecare dată când vor să treacă frontiera, şoferii dau vina pe vameşii unguri care, conform spuselor lor, se mişcă cu viteza melcului la efectuarea controlului, prelungind astfel timpii de aşteptare.

„Nu lucrează în partea cealaltă şi din cauza restricţiilor... după ce că dau drumul după ce se termină restricţia, nu lucrează la capacitate”, se plânge un șofer.

Astfel de situaţii ar putea fi evitate odată cu deschiderea autostrăzii Arad - Nădlac - Mako. Autorităţile de la Bucureşti promit că tronsonul românesc ar urma să fie gata la mijlocul lunii viitoare, iar cele de la Budapesta vor inaugura tronsonul lor în iunie. Singurii care nu cred sunt şoferii de TIR, obişnuiţi cu nenumăratele amânări.

Poliția de frontieră de la Nădlac a suplimentat personalul de control și estimează că în cursul serii sau cel târziu mâine dimineaţă situația se va normaliza.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri