Copii loviți în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Buzău. Patru dintre ei au fost duși la spital

Data actualizării: Data publicării:
copii pe trecerea de pietoni
Mai mulți copii care se îndreptau spre școală a fost loviți în plin de o mașină, pe DN2C, în localitatea Smeeni din judeţul Buzău. Foto: Shutterstock

Mai mulți copii care se îndreptau spre școală a fost loviți în plin de o mașină, pe DN2C, în localitatea Smeeni din judeţul Buzău. Conform IPJ Buzău, copiii erau pe trecerea de pietoni. Patru dintre ei, cu vârste între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Costeşti către Pogoanele de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni, a surprins şi accidentat mai mulţi copii care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal, a transmis IPJ Buzău, potrivit News.ro.

În urma evaluării medicale iniţiale, 4 copii cu vârste cuprinse între între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conform unor surse, grupul ar fi format din elevi care se îndreptau spre şcoală

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri