Crimă în parc: Un bărbat a fost omorât, iar soția e în comă. Atacatorul a mai rănit grav 4 persoane în timp ce fugea de poliție

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie crop

Incidente violente în Făget, judeţul Timiş. Un bărbat e căutat de poliţie, după ce a ucis o persoană şi a rănit grav alte 5. Totul a început cu furtul unei biciclete, de la un cuplu care făcea sport, dimineaţa în parc. L-a înjunghiat mortal pe proprietar, iar soţia acestuia a ajuns în comă, la spital. Pentru a scăpa de poliţie, a furat o maşină. Apoi a înjunghiat un bărbat, a bătut alţi doi şi a lovit cu maşina furată o altă persoană. Atacatorul este căutat de polițiștii din Timiș la ora transmiterii acestei știri, informează Mediafax.

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere, unde a lovit un bărbat, iar apoi i-a furat mașina.

Agresorul ar fi lăsat în urma lui mai multe victime. Două în Făget, dintre care una decedată și una în comă care ar urma să fie adusă cu elicopterul la Timișoara. Alte trei persoane au fost rănite în localitatea Temerești și urmează să ajungă la Timișoara cu ambulanța, potrivit tion.ro.

În localitatea Temerești, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu mașina o persoană și a agresat alte două. Una dintre cele două victime agresate se pare că ar fi fost și ea înjunghiată.

Citiți și:
Răsturnare de situație. Poliția revine cu precizări în cazul crimei din Timiș

Mașina furată de agresor a fost descoperită abandonată la intersecția drumului ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș. Criminalul se numește Ionel Boldea, are 32 de ani și este din localitatea timișeană Bichigi. Ar fi cunoscut în zonă după porecla Arega.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de polițiștii din județul Timiș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri