Cum a fost găsit după 25 de ore băiețelul de 2 ani dispărut din curtea casei. Imaginile cu el surprinse de o cameră video dintr-un parc

Data actualizării: Data publicării:
copilul disparut vazut intr-un parc din botosani
Copilul de 2 ani care a dispărut într-o comună din Botoșani a supraviețuit, de unul singur, 25 de ore. FOTO: Captură Digi24

Copilul de 2 ani care a dispărut într-o comună din Botoșani a supraviețuit, de unul singur, 25 de ore. A fost găsit sub un copac, cu hipotermie, la 3 kilometri de locul din care a plecat. Plânsul lui a fost auzit de 3 polițiști, în timpul căutărilor disperate la care au participat 200 de oameni, câini, elicoptere și drone cu termoviziune. 

Tatăl copilului: "Este foarte bine, este teafăr. Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumesc!"

La capătul a 25 de ore de căutări, copilul de doi ani dispărut în Botoșani a fost găsit teafăr de trei polițiști, lângă un copac din pădure. Era la peste trei kilometri distanța de locul unde a fost văzut ultima oară. Micuțul a ajuns din nou în brațele părinților. 

Copilul de doar 2 ani era în vizită cu bunica la o rudă, în comuna Tudora, când a dispărut fără urmă.

Bunica băiatului: "Am venit aici la niște neamuri și am luat și băiatul cu mine. Dacă a durat vreo 8-10 minute, a dispărut."

O cameră de supraveghere din parcul din localitate a surprins și imagini cu băiatul înainte dispariție. Mergea singur și s-a făcut nevăzut. Salvatorii l-au căutat cu drone, câini, camere cu termoviziune și inclusiv un elicopter SMURD.

200 de voluntari și forțele de ordine au căutat metru cu metru în pădurile din zonă. Pentru că terenul este accidentat, au folosit ATV-uri și un vehicul cu șenile.

Copilul a fost transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri