Video Dan Morega a făcut scandal în secția de Psihiatrie, unde e internat. S-a supărat că nu are condiții și a vrut să plece acasă

Data actualizării: Data publicării:
dan ilie morega
Fostul prefect de Gorj a contestat prin intermediul avocatului său măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. FOTO: Captură Digi24

Dan Ilie Morega a făcut un scandal monstru în secția de Psihiatrie, unde este internat de patru zile. Fostul prefect de Gorj s-a supărat că nu are condiții și a vrut să plece acasă, motiv pentru care polițiștii au venit cu mandatul de aducere, pentru a-l plasa în arest la domiciliu. La scurt timp, Dan Ilie Morega s-a răzgândit și a rămas internat.

Angajații unității medicale de la Târgu Jiu au solicitat intervenția firmei de pază după ce Dan Ilie Morega a devenit recalcitrant, reproșându-le acestora că în spital nu sunt condiții decente și că vrea să meargă acasă.

Odată cu agenții de pază au sosit la fața locului și reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj, care aveau un mandat de aducere pe numele fostului baron de Gorj. Acela a fost momentul în care Morega s-a răzgândit și a decis că e mai bine să rămână internat în spital.

Fostul prefect de Gorj a contestat prin intermediul avocatului său măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar procurorul a contestat măsura și cere, în continuare, arest preventiv.

Parchetul General a luat decizia după ce Dan Ilie Morega a fost prins la volan a șasea oară, deși avea permisul auto suspendat și era sub control judiciar. 

Morega a fost prins la volan de mai multe ori, deși nu are permis de conducere

În ultima perioadă, Dan Ilie Morega, care are permisul retras din motive medicale, a fost depistat de mai multe ori la volan deşi nu mai are permis de conducere

Instanța a decis ca pe 27 martie să aibă loc un nou termen de judecată și atunci va fi luată o decizie în cazul lui și vom afla unde își va petrece următoarele 30 de zile.

De asemenea, poliţiştii din Gorj au deschis o anchetă după ce Dan Ilie Morega a lovit-o, vineri, pe jurnalista Digi24 Anamaria Ianc. Morega a chemat ambulanţa după ce poliţiştii au venit să îl audieze pentru agresarea jurnalistei Digi24, iar cadrele medicale au decis să îl trimită la Psihiatrie pentru un consult.

Jurnalista Digi 24 a mers la biroul lui Dan Ilie Morega pentru a obţine o declaraţie de la fostul prefect, iar bărbatul a lovit-o şi a dat-o afară din clădire. La scurt timp după acest incident, Morega i-a ameninţat pe jurnalişti că „vor răspunde toţi penal”.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri