DILEMA ȘOFERILOR BUCUREȘTENI. Cât timp vor pierde în trafic la iarnă?

Data publicării:
17 2011traficsantiere-33975

Cei mai ghinionişti vor fi şoferii din Drumul Taberei, care, pe o distanţă de patru kilometri, vor fi nevoiţi să facă slalom printre lucrările de la metrou.

Vine iarna, iar Bucureştiul arată în continuare ca un şantier deschis. În vestul oraşului, se circula greu şi vara din cauza lucrărilor. Iarna va fi de două ori mai greu, spun şoferii.

Dacă acum, din cauza şantierelor asezate la tot pasul soferii care circulă prin Drumul Taberei, la oră de vârf, merg în medie cu o viteză de 7 kilometri la oră, atunci când vor apărea ninsorile timpul de asteptare în trafic va crește considerabil.

Situaţia nu arată mai bine nici în estul Capitalei. De la un capăt la altul, pe ambele sensuri de mers, şi bulevardul Liviu Rebreanu este în reparaţii.

La prima ninsoare, şi Calea Văcăreşti, una dintre cele mai circulate artere din sudul oraşului va semăna mai degrabă cu o parcare.

Circulația va fi cu mult îngreunată și de-a lungul șantierului viitorului pasaj Mihai Bravu, unde, pe lângă restricțiile din trafic, șoferii vor trebui să înfrunte și zăpada.

Şi în nord, în jurul şantierului bulevardului Uranus va fi aglomeraţie mare. În plus pe zeci de străzi apar zilnic lucrări la reţele de apă sau canalizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri