Din 15 septembrie, un nou sezon de emisiuni la Digi24: invitați de marcă, rubrici noi și anchete jurnalistice premium

Data publicării:
iuliana ciugulea

Sâmbătă, de la 09.30, Jurnalul pentru copii” se întoarce într-o noua prezentare. Cel mai mic reporter de televiziune, Miruna, devine prezentator al Jurnalului și pleacă să descopere locuri noi în România.

În vacanța de vară, Miruna a colindat România în lung și în lat, a străbătut mai bine de 5.000 de kilometri, de pe malurile Dunării la peste 2.000 metri altitudine, totul pentru a le arăta celor mici locuri de poveste, care merită vizitate, de la noi din țară. De la Digi24 cei mici și cei mari vor afla care sunt cele mai cool, mai tari și mai noi locuri de distracție, atât pentru copii, cât și pentru părinți sau bunici. „Jurnalul pentru copii” continuă și seria interviurilor cu oameni mari, în prima ediție Delia Matache.

De la problemele celor mici trecem la problemele serioase ale celor mari. Digi24 difuzează, din 15 septembrie, în cadrul emisiunii „Din|interior”, care începe noul sezon duminică, de la ora 18.30, o serie de materiale jurnalistice dedicate Dunării. Timp de două luni, reporterii emisiunii au urmat cursul fluviului, de la intrarea în ţară, la Baziaş, până în Deltă, acolo unde Dunărea îşi încheie călătoria şi se varsă în Marea Neagră. 1.000 de kilometri, din cei aproape 3.000 cât acoperă Dunărea în Europa, sunt ai țării noastre. Reportajele realizate vorbesc despre Dunărea, un fluviu acoperit de nepăsare.”

Singura emisiune de bune maniere din România, „Bonton”, se întoarce și ea, duminică, 16 septembrie, de la 17.30, îndemnându-și telespectatorii să se implice. Și asta deoarece românii se implică cu greu în problemele comunităţii, iar Bonton încearcă să le arate că fiecare gest prin care arătă că le pasă face viaţa în comunitate mai frumoasă.Noul sezon al emisiunii mijlocește întâlnirea telespectatorilor cu un „Consilier de etichetă”, o rubrică din care telespectatorii vor învăţa cum să iasă politicos din situaţii delicate.

Iar sâmbătă, de la 20.10, Iuliana Ciugulea continuă seria invitaților de marcă la „Conversații esențiale”, într-o atmosferă de gală. Printre invitații primelor ediții se află și George Motoi, o prezență rară pe micul ecran.

La Digicult”, sîmbăta, de la 14.30, debutează, în premieră, un serial care vorbește despre copilăria scriitorilor. Cele mai importante nume ale literaturii și culturii române povestesc, în interviuri pline de emoție, nostalgie, dar și umor, despre puștii care erau odată. Horia-Roman Patapievici, Ana Blandiana, Dan C. Mihăilescu, Nora Iuga, Florin Iaru, Emil Brumaru, Gabriela Adamesteanu, Radu Paraschivescu și mulți alți romancieri, poeți și critici literari de succes povestesc pățaniile, boacănele, pedepsele, idilele și visele care le-au făcut copilăria de neuitat.

Una dintre cele mai de succes producții Digi24, emisiunea 2.0”, prezentată de Flavia Negoescu, se întoarce cu cele mai cool și proaspete informații din domeniul IT

Duminica, de la 13.30, Izabela Pănescu propune, la „Tinerețe fără bătrânețe”, o vizită la „Medicul de gardă. În prima ediție a emisiunii din noul sezon, Izabela îl are invitat pe Dorel Vișan, marele actor, care vorbește despre lupta lui cu o boală grea.

În fiecare sâmbătă, de la 18.30, Balazs Barabas continuă incursiunea în lumea diplomației la „Pașaport diplomatic”, singura emisiune de profil din peisajul media românesc.

Amatorii de film vor fi invitați, duminică, de la ora 16.20, într-o minunată lume a cinematografiei, o lume ce merită trăită „Ca-n filme”.

Din 15 septembrie revin, într-un sezon nou, „La Volan”, emisiunea auto prezentată de Ana Cristina Călin, și „Sănătatea în bucate”, emisiune de cooking prezentată de Marius Tudosiei. Toate informațiile externe vor fi grupate duminică seara la Jurnal extern”, iar telespectatorii sunt invitați să răsfoiască „Catalogul imobiliar” de la Digi24 în fiecare duminică, de la 10.30.

Din 15 septembrie, la debut de toamnă, clopoțelul sună la Digi24 și anunță un nou sezon al emisiunilor din week-end.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri