Doi soți, găsiţi într-o baltă de sânge, în casă. Femeia era decedată, soțul a fost operat, dar este în stare critică

Data publicării:
Bandă de acces interzis cu „Poliția, nu treceți”.
Doi soți, găsiţi într-o baltă de sânge, în casă. Femeia era decedată, soțul a fost operat, dar este în stare critică.

Doi vârstnici au fost găsiţi unul mort şi unul inconştient, la Codlea. Ei se aflau „într-o baie de sânge”, femeia, de 65 de ani, declarată decedată la sosirea echipajelor de salvatori, prezentând multiple leziuni care par a fi fost provocate atât cu un cuţit, cât şi cu o toporişcă, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, se află la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost operat, la acest moment starea lui fiind incertă.

„Nu s-a putut discuta cu nimeni, prin urmare, la momentul de faţă se fac verificări preliminare pentru a se lămuri de ce s-a ajuns într-o familie despre care vecinii spun că nu a avut antecedente de violenţă, nu se certau, de ce s-a ajuns într-o asemenea situaţie, în care în apartament s-a găsit o baie de sânge. (...) Trebuie stabilite leziunile care au fost sau vor fi identificate cu ocazia autopsiei, trebuie verificat cu ce au fost produse. În acest moment, nu se pleacă de la presupunerea că a avut loc o crimă, se fac verificări preliminare, pentru a nu scăpa niciun amănunt. Persoana de sex masculin a fost găsită la uşa de la intrare în apartament, căzută, iar persoana de sex feminin a fost găsită în sufragerie căzută. Foarte mult sânge în bucătărie, în sufragerie şi pe holul de la intrare, este greu de spus dacă a avut loc o luptă sau nu”, a precizat şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Conform acestuia, din primele cercetări femeia pare să fi fost înjunghiată cu un cuţit, dar lovită şi cu o toporişcă.

„În cazul persoanei de sex feminin, care a fost găsită de procuror la faţa locului şi al cărei deces a fost pronunţat pe loc - pentru că nu s-a mai putut face nimic, prezenta numeroase leziuni la nivelul capului şi la nivelul antebraţului stâng, ceea ce poate duce la concluzia că ar fi încercat să se apere - (...), la prima vedere, leziunile par a fi de două tipuri: produse cu un corp tăietor înţepător, dar şi cu un corp tăietor sub formă de toporişcă”, a spus Claudiu Sandu.

Cei doi au fost găsiţi inconştienţi în apartamentul lor după ce nora acestora, cu care ar fi trebuit să întâlnească însă nu au dat niciun semn, a apelat 112, relatează Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri