Ediții speciale de 1 Decembrie. Sanda Nicola și Marius Tudosiei unesc România în bucate, într-o transmisiune în direct de la Hanul lui Manuc

Data publicării:
sanda nicola 1 a

 

De Ziua Naţională, Digi24 a pregătit un program special, care începe la 6 dimineaţa cu un Jurnal de ştiri dedicat zilei de 1 decembrie, prezentat de Cătălin Petre.

La ora 10.00, Sanda Nicola şi Marius Tudosiei încep Unirea în bucate, într-o serie de ediţii speciale, transmise pe parcursul întregii zile de la Hanul lui Manuc, la Digi24. Alături de invitaţii lor, Marian Râlea, Bogan Uritescu, Tania Popa şi mulţi alţii, cei doi vorbesc despre bucătaria românească, mix de bucătărie turcească, rusească, sârbească, ungurească, etc. Sanda şi Marius vor găti alivenci, borș de sfeclă roşie, mici şi multe alte bucate gustoase.

De la ora 11.00, Digi24 transmite, în direct de la Arcul de Triumf, parada militară de Ziua Naţională. De la faţa locului, corespondenţii Digi24 şi Teodora Ghenciu, din studioul Digi24, alături de invitaţii lor, vorbesc despre semnificaţia Zilei Naţionale a României.

Andrei Tomescu preia ştafeta ştirilor, de la ora 13.00, iar de la 14.15 şi 15.15, în două ediţii speciale, Cristi Citre trage concluziile campaniei Digi24 TRIUMFUL UNEI NAȚIUNI”.

Ioana Ţigănilă şi Alice Iacobescu prezintă Jurnalele după amiezii, iar de la ora 19.00, Adriana Muraru uneşte România, în jurnalul principal al zilei. La Digi24, Ziua Naţională este celebrată aşa cum se cuvine, cu respect pentru cei care au fost şi admiraţie pentru cei care fac din România un loc unde merită să trăieşti. Zoltan Dani, românul erou în Serbia, contele Tibor Kalnoky, cel mai mare promotor al României turistice, Tony Selva, olandezul îndrăgostit ireversibil de România sau Hashim Memish, albanezul care acum este cetăţean de onoare al Slatinei, sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali, oameni care pot fi oricând exemple.

Etalon al producţiilor Digi24, emisiunile „Bonton”, „Ca-n Filme” şi „Din interior” vor trata subiecte speciale și vor difuza reportaje dedicate Zilei Naţionale. Cu acest prilej, emisiunea „Bonton” demarează campania „România civilizată”.

Seara de 1 Decembrie se încheie în forţă la Digi24. De la ora 20.00, de Ziua Naţională, Cosmin Prelipceanu, alături de Adriana Nedelea, îşi invită telespectatorii la o ediţie specială a „Jurnalului de seară”, o ediţie care uneşte România. Digi24 difuzează zeci de materiale în care prezintă locuri frumoase, oameni frumoşi şi fapte frumoase, care ne fac mândri că suntem români. În cele două ore de Jurnal de seară”, de la 20.00 la 22.00, Cosmin Prelipceanu şi Adriana Nedelea intră în direct cu corespondenţii Digi24 din întreaga ţară pentru a asculta poveşti despre oamenii și locurile din care aceştia transmit, de Ziua Naţională.

De la ora 22.00, Liana Alexandru revine la pupitrul ştirilor Digi24 cu un „Jurnal special”, o sinteză care cuprinde toate materialele difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”. Programul special dedicat zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională, se încheie la Digi24 cu Jurnalele de ştiri prezentate de Oana Zamfir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri