EXCLUSIV. ANAF verifică marile centre comerciale

Data publicării:
unirea shopping center wikipedia

Actualizare 22:00 - „Astfel de verificări sunt absolut normale și se efectuează în mod periodic. Așadar, vom asigura tot suportul necesar pentru buna desfășurare a activităților de control”, este reacția reprezentanților Afi Cotroceni.


Inspectorii ANAF fac verificări la mai multe centre comerciale din Bucureşti şi din ţară pentru că vor să vadă dacă bilanţurile lor financiare sunt depuse la zi, dacă datele financiare sunt cele reale şi dacă au fost plătite toate taxele datorate statului.

Pe listă sunt nume sonore: Unirea Shopping Center, mall-ul AFI Cotroceni şi mall-urile din zonele Plaza şi Vitan, toate din Bucureşti. Inspectorii ANAF au mai început verificări şi la centrele comerciale deţinute de Iulius Mall în Timişoara şi Cluj.

Pe lista Fiscului mai apar şi două cunoscute reţele comerciale, lanţul de hypermarketuri Cora şi reţeaua de supermarketuri Billa România.

Este vorba despre o inspecţie financiară periodică. Centrele comerciale au fost anunţate că li se vor verifica actele din ultimii cinci ani.

Firmele controlate de ANAF

Unirea Shoping Center

Cotroceni Park (AFI Palace Cotroceni)

Bucureşti Mall Development and Management

Iulius Mall Timişoara

Iulius Mall Cluj

Billa România

Bricostore România

România Hypermarche (Cora)

Peek&Cloppnburg

P.P. Distributors România

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri