Fiul preşedintelui CJ Cluj a fost arestat pentru trafic de droguri

Data publicării:
horea 20uioreanu 20mfax-39829

Alături de Alexandru Uioreanu, au mai fost arestate preventiv pentru 29 de zile două persoane cercetate în acelaşi dosar.

Cei trei au fost audiaţi timp de peste patru ore de către judecătorii Tribunalului Cluj, iar după pronunţarea deciziei avocaţii acestora au atacat decizia cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.

Alexandru Uioreanu, ridicat de anchetatori miercuri seară, a fost acuzat de trafic de droguri, fiind reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Teritorială Cluj, potrivit unor surse judiciare.

Alexandru Uioreanu este fiul din prima căsătorie al preşedintelui CJ Cluj

Conform surselor judiciare citate, fiul lui Horea Uioreanu este suspectat că ar fi vândut haşiş în unităţi de învăţământ.

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că nu ştie nimic despre acest caz, pentru că este fiul său din prima căsătorie, are 16 ani şi locuieşte împreună cu mama lui.

Alexandru Uioreanu, care este elev în clasa a XI-a la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică, are situaţia neîncheiată la cinci materii din cauza absenţelor, afirmă conducerea liceului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri