Sari la conținut

Galerie foto. La CFR, mizeria face parte din preţul biletului 

23

„Iată și experiența mea :

293 lei vagon de dormit Iași – Bucuresti, tren IRN668. Murdărie incredibilă oriunde: saltele murdare, cearșafuri ce jurai că au fost deja folosite, rupte și pătate, gunoi, păr,cioburi în pat. Toaleta inutilizabilă și duhnind pestilențial, toată aparatura defectă, curentul electric oprit pe timpul nopții, la revedere telefon. Întregul compartiment este vechi și neîntreținut, totul vibrează, scârțăie, face zgomot, așa că este imposibil să te odihnești; nu mă refer la zgomotele firești ale unui tren, în vagonul de dormit este mai mult zgomot decat în cazul unui loc pe scaun la clasa a 2-a. Revin, totul este incredibil de murdar, jegul este solidificat peste tot și e clar acolo de mult timp. Nu sunt în niciun caz un cârcotaș sau un individ prea pretențios, dar 293 de lei este un preț imens vis-a-vis de ceea ce mi-a fost oferit.”


Vă reamintim, dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook.

Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Citiţi şi: 

GALERIE FOTO. "O poveste din IR 1622" - aventura cu trenurile CFR