Incident în Dorobanți. Femeia suspectată că l-a împuşcat pe bărbat a fost prinsă

Data publicării:
cercetare crima mediafax

ACTUALIZARE 16.06. Femeia suspectată că l-ar fi împuşcat pe bărbat a fost găsită. Ea este cercetată inclusiv pentru conducere fără permis şi dă acum declaraţii la Poliţie. Rănitul a fost dus de urgenţă la spital, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.


Incidentul – care ar fi avut loc în urma unei şicanări în trafic - a fost semnalat la 112 de către soţia victimei.

Echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată.

Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Arma folosită este una neletală, a spus Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, care a adăugat că este vorba despre un pistol cu gaze.

După ce l-a atacat pe bărbat, femeia a fugit de la fața locului. Polițiștii au instituit filtre pentru a o găsi.

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, cum a fost împuşcat bărbatul.

(Declaraţia făcută de Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei)

Precedentul Vlădan

Tot în Dorobanți, în zona Perla, în 5 martie anul trecut, un fost angajat al MAI, Gheorghe Vlădan, a deschis focul în incinta unui coafor, unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.

Pe 26 aprilie 2012, fostul agent de poliție Gheorghe Vlădan, autorul atacului soldat cu doi morți și șase răniți din coaforul din Dorobanți de la începutul lunii martie, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Fostul angajat al Ministerului Administrației și Internelor a fost deferit justiției pentru omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Judecătorii au decis, în februarie, să-l condamne la detenție pe viață pe Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul Perla. Decizia este doar în primă instanță și poate fi contestată în apel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri