Sari la conținut

Informaţii Digi24: Nu e exclus ca pedofilul să fi fost eliberat de curând din închisoare

Nu este exclus ca bărbatul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei să fi fost eliberat de curând din închisoare, potrivit unor informaţii Digi24.

El ar fi fost condamnat pentru fapte similare, tot agresiune în lift asupra unor copii, în 2013 , potrivit aceloraşi informaţii.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi au audiat deja cinci persoane.

Şapte echipaje de poliţie de la secţia 22 din Bucureşti împart pliante şi poze cu bărbatul şi întreabă oamenii dacă îl recunosc. Totodată, îi sfătuiesc pe părinţi să nu îşi lase copiii, în special pe cei mici, singuri afară.

În momentul în care au fost întrebaţi dacă îl recunosc pe suspect, oamenii au răspuns negativ. Este posibil ca acesta să nu fie cartier şi posibil nici din Bucureşti.

Şeful secţiei 22 va face o declaraţie de presă în curând.

Poliția Capitalei a dat publicității, sâmbătă, o nouă fotografie cu suspectul pedofil care a agresat doi copii într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Fotografia este o captură luată tot de pe camerele de supraveghere ale blocului, dar de data aceasta bărbatul pare să fi fost surprins înainte de a urca în lift, în timp ce se afla în holul blocului.

Poliția informează că de caz se ocupă Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Totodată, autoritățile fac apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții.

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei are între 40 şi 55 de ani, nu are ocupaţie sau este pensionat anticipat şi locuieşte în apropiere de victime. Este analiza medicului psihiatru Gabriel Diaconu, care a făcut un profil psihologic al acestuia. Potrivit medicului, nu este prima oară când bărbatul agresează sexual un minor. Citiți detalii aici.

Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, de un bărbat necunoscut, în liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei. Odată scăpaţi din lift, copiii au povestit familiei ce s-a întâmplat, iar părinţii au depus o reclamaţie la Poliţie.

Citiți și:

Pedofil căutat de poliție. Apelul disperat al unui părinte 

Pedofil în libertate. Cum a fost posibilă oribila întâmplare din bloc

EXCLUSIV. Tatăl copiilor agresaţi de pedofil, despre trauma prin care au trecut micuţii

Pedofil căutat | Medic psihiatru: Ce-ţi opreşte răsuflarea e posibilitatea că ar fi putut merge mai departe

Pedofil căutat în București | Expert criminalist: Dacă s-ar modifica codurile penale, imaginile nu ar putea fi folosite ca probă

VIDEO. Alertă în București: Un pedofil este căutat de polițiști. Imagini șocante