Larry Hagman, interpretul lui J.R, ar fi primit o pungă cu bani de la Ceaușescu

Data publicării:
25112012 20larry-35235

Larry Hagman, care a murit ieri la vârsta de 81 de ani, a vizitat Bucureștiul în anii 1980 împreună cu soția sa, Maj Axelsson. Pe atunci, era faimos deja în toată lumea grație rolului din „Dallas”. În vizita în România a câștigat un fan neașteptat. Dictatorul Nicolae Ceaușescu dorea să fie expus un portet al actorului, crezând că acest lucru va fi un atu pentru regim, relatează The Telegraph.

„Dallas” a fost unul dintre puținele seriale americane difuzate la televiziune în perioada lui Ceaușescu. Hagman a fost întrebat dacă ar fi de acord cu amplasarea unui portret gigantic al său pe o clădire. Starul ar fi fost de acord, cu condiția să i se lase în toaleta unei clădiri guvernamentale o geantă cu bani pe care soția să urma să o ridice a doua zi.

Larry Hagman, interpretul lui J.R, a primit o pungă cu bani de la Ceaușescu |telegraph.co.uk

În locul ales a fost lăsată o pungă din hârtie plină cu dolari, a povestit Hagman recent pentru Sunday Times. „Am cheltuit banii rapid, așa cum făceam în acele zile”, a povestit actorul.

Hagman i-a rugat pe cei de la Sunday Times să publice această poveste numai după moartea sa.

În urmă cu câțiva ani, Hagman povestea la BBC că difuzarea serialului „Dallas” în blocul comunist a ajutat la căderea regimurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri