LIGA I. Gloria Bistriţa - „U” Cluj 0-0. Antrenorul Manea a demisionat

Data publicării:
s20 20bistrita 20ucluj 20beta 20071212 20new-37499

Găman i-a eliminat de la oaspeţi pe Paulinho, în minutul 20, şi pe Cleiton, în minutul 30, primul după un conflict cu Braganca, iar al doilea pentru lovirea unui adversar.

De la Gloria Bistriţa, a fost eliminat Curtuiuş, în minutul 67, când a primit al doilea cartonaş galben după ce a împins mingea în poartă cu mâna.

Au jucat echipele:

Gloria Bistriţa: Dolha - Ţârcă, Tudose, Canon, Reano (Enescu '46) - P. Anton, Romario (Feher '62) - Braganca, Predescu, Zahiri (Curtuiuş '35) - Layo. Antrenor: Nicolae Manea.

„U” Cluj: Boşneag - Ciupe, Christou, Szilagyi, Nicola - Paulinho, V. Gheorghe (Da Silva '89), Ad. Popa (Iancu '83), Muzac, Alex (Krumov '77) - Cleiton. Antrenor: Marius Popescu.

Cartonaşe galbene: Zahiri '32, Curtuiuş '61, '67, Layo '66, Ţârcă '76 / Boşneag '88

Cartonaşe roşii: Curtuiuş '67 / Paulinho '20, Cleiton '30

Arbitri: Cătălin Găman (central) - Marius Nicoară, Vladimir Urzică (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori, între care şi 150 de fani clujeni.

Gloria a în pericol de desfiinţare

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat după meci că antrenorul Nicolae Manea şi-a anunţat demisia şi că echipa sa se confruntă cu probleme foarte mari.

„Spre ruşinea noastră şi în special a unor jucători, nu am reuşit să câştigăm, deşi am avut doi oameni în plus la un moment dat. Nicolae Manea şi-a anunţat demisia după meci, vom vedea în următoarele zile ce soluţii avem. Am spus mereu că avem două-trei mâini moarte în echipă, nu avem ce să reptroşăm arbitrajului, a fost de la 8 în sus. Nicolae Manea a zis că pleacă, vom rezilia contractul zilele următoare, facem socotelile cu el, vedem ce avem să-i dăm. Eu cred că s-a gândit bine, pentru binele lui şi al clubului", a spus Pădureanu.

Jean Pădureanu a precizat că îi are foarte rău de această despărţire: "Îmi pare foarte rău, am avut o colaborare foarte bună. Şi-a pierdut cumpătul, nu mai are putere să trează peste aceste probleme. Echipa a fost sub orice critică. Unii jucători ori nu pot ori nu vor. Avem probleme financiare foarte grele, ar trebui să facem rost de bani, să aducem jucători să-i plătim pe aceştia. Nu putem relua campionatul cu aceasăt stare de spirit. Gloria e în pericol de desfiinţare. Dacă oraşul şi mediul de afaceri nu se implică, ne desfiinţăm. Eu garantez că dacă se implică nu retrogradăm", a adăugat preşedintele Gloriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri