LIGA I. Marian Rada, după înfrângerea Rapidului: Jucătorii sunt cu psihicul la pământ

Data publicării:
marian 20rada 205459644 20mediafax 20foto 20octav 20ganea-37637

"A fost un meci pe care nu mă aşteptam să îl pierdem. Se pare însă că jucătorii mental nu au fost conectaţi la meci. Îşi fac probleme pe ce cale o vor apuca, sunt cu psihicul la pământ şi în aceste condiţii nu pot avea rezultate. E cel mai greu sezon de când sunt eu la Rapid. Toată lumea e supărată, iar eu cred că sunt cel mai supărat pentru că nu am reuşit să fac ceva în această perioadă de criză. Se pare că mulţi jucători vor să părăsească echipa în iarnă. Noi ne-am făcut o listă cu jucători care pot face pasul de la echipa a doua la prima echipă, dar şi aceia trebuie să se integreze, să facă o pregătire adecvată, pentru că este o diferenţă mare între Liga a III-a şi Liga I", a spus Rada.

Acesta a adăugat că nu se poate realiza nimic dacă echipa nu este susţinută de conducători şi de suporteri. "Domnul Copos există, nu am mai vorbit însă cu dânsul. Dacă nu sunt însă toţi lângă echipă, patron, conducători, suporteri, nu se poate realiza nimic. Eu trebuie să rezist, sunt condamnat să rezist", a spus antrenorul giuleştenilor.

Herea l-a atacat pe Copos

Mijlocașul Rapidului, Ovidiu Herea, cel care a deschis scorul în partida cu Oțelul, a spus că nu ştie ce se va întâmpla la echipă, dar că speră ca aceasta să-şi revină. “Din păcate, trecem printr-o perioadă neagră. Nici norocul nu mai este de partea noastră, în timp ce adversarii noștri marchează din orice ocazie. Am mai pierdut un meci și este din ce în ce mai rău. Nu știu ce sa va întâmpla cu noi, deși eu sper să ne revenim. Odată și odată, trebuie să câștigăm și noi. Sunt convins că vom redeveni ce-am fost“, a spus Herea la Digi Sport.

Întrebat dacă acesta a fost ultimul său joc în tricoul Rapidului, Herea a replicat, nu înainte de a-l ataca și pe George Copos: “Nu știu, sper ca situația să se rezolve în pauza de iarnă, pentru că avem și noi familii și nu știu cât mai putem suporta toată această tensiune. Adevărat că mi-am depus memoriu la Ligă, dar el poate fi retras oricând. Problema este că nimeni din conducerea clubului n-a stat de vorbă cu noi, nici George Copos, nici nimeni. Nu credeam vreodată că vom ajunge aici. Suntem supărați, derutați, fără niciun orizont. N-am înțeles nimic din procesul cu insolvența. Aștept ca cineva din conducere să vină să ne explice“.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri