Sari la conținut

METEO. Vremea la noapte şi mâine

 

În Bucureşti cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, mai scăzută faţă de noaptea precedentă, va fi de 13...15 grade, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească.

Mâine, vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi variabil noaptea în regiunile nord-vestice şi nordice şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 16 grade, uşor mai ridicate pe litoral, dar şi mai coborâte în depresiuni spre 3...4 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

În Bucureşti vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească spre 10...11 grade.