Mobilizare uriașă pentru găsirea băiatului de doi ani care a dispărut ieri. La căutări s-au folosit inclusiv camere cu termoviziune

Data actualizării: Data publicării:
copil disparut
Copil de doi ani dispărut din Botoșani. Foto: IPJ Botoșani

Mobilizare uriașă pentru găsirea băiatului de doi ani care a dispărut dintr-o localitate din Botoșani. Este căutat deja de 18 ore.

ACTUALIZARE 13.20 Jandarmi din judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi şi Bacău participă, alături de angajaţii din Botoşani ai Ministerului Afacerilor Interne, la acţiunile de căutare.

În zona localităţii Tudora unde au loc căutările sunt, în prezent, peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI, dar şi numeroşi voluntari.

Totodată, alături de poliţişti, în misiunile de scotocire sunt folosiţi şase câini de căutare-salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie şi un avion de mici dimensiuni, aparţinând voluntarilor.

Știrea inițială:

Pentru găsirea lui s-au mobilizat localnici și voluntari, care îl caută pe copil alături de pompieri, jandarmi și polițiști. Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie ia parte, începând de luni dimineaţă, la căutările copilului 

Căutările sunt dificile, deoarece zona unde a dispărut băiatul este înconjurată de câmpuri și păduri. În timpul nopții au fost folosite și camere cu termoviziune pentru găsirea copilului.

Părinții au anunțat ieri dispariția lui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, copilul, care este din localitatea Tudora, se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, şi a părăsit locuinţa respectivă, iar cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsescă.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu. Era îmbrăcat cu bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, iar în picioare avea adidaşi cu lumini la talpă.

"Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Deja au fost demarate căutări în zonă, la care participă poliţiştii de frontieră, pompieri, jandarmi şi voluntari", a transmis Nenişcu.


Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri