Sari la conținut

Nepot al omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, împuşcat pe stradă

Un nepot al omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, condamnat în 2014 la închisoare pentru contrabandă cu ţigări şi dat în urmărire internaţională, a fost împuşcat în braţ, miercuri seară, pe o stradă din Timişoara, fiind transportat la spital. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea agresorilor.

masina de politie_fb

Potrivit poliţiştilor, agresiunea a avut loc pe Calea Torotanlului din municipiul Timişoara, după ce nepotul lui Iskandarani, în vârstă de aproximativ 40 de ani, Fatid Jamil, a ieşit de la o sală de sport.

Persoane necunoscute au tras mai multe focuri de armă asupra bărbatului care a fost rănit la un braţ.

Bărbatul a reuşit să se adăpostească într-o benzinărie de unde a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliţişti.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara.

Poliţiştii au început cercetările la faţa locului, urmând să stabilească dacă a fost vorba despre o reglare de conturi sau o tentativă de asasinat.

Pe portiera maşinii, poliţiştii au descoperit mai multe urme de gloanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încearcă să-i identifice pe agresorii bărbatului.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei.

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă