Noi imagini cu elicopterul din Mamaia: zboară foarte jos și mai mulți oameni sunt aproape de a fi loviți de panourile căzute

Data actualizării: Data publicării:
panouri cazute

Apar noi imagini cu elicopterul care a aterizat vineri lângă un club de fițe din Mamaia, după ce clipul inițial cu „aroganța supremă” a devenit ieri viral pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În noul videoclip, potrivit ziuaconstanta.ro, se poate observa cum elicopterul zboară foarte jos și oamenii care trec pe stradă trebuie să se ferească de avalanșa de obiecte răvășite de suflul puternic de la elicopter.

În imagini se poate observa cum se desprind panouri, iar un bărbat este aproape să fie lovit de un panou.

Trecătorii au fost de asemenea nevoiți să suporte norul de praf.

Sâmbătă, o tânără a surprins momentul și a pus filmulețul pe Facebook cu următorul comentariu: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”, scrie ea într-o aluzie la momentul de „suspans” al înregistrării video.

Postarea a devenit virală. În nici 24 de ore, peste 100.000 de oameni au văzut-o, are peste 400 de reacții, peste 600 de share-uri și, evident, multe comentarii.

Citiți și:  Regulile pe care le-a încălcat pilotul elicopterului care a aterizat în Mamaia. Analiza unui expert în aviație

Mamaia poate primi oficial titlul de capitala distracţiei. Sâmbătă seară, toată cluburile au deschis seria petrecerilor cu fast, care s-au încheiat abia dimineaţa şi vor fi reluate în duminică seară. Staţiunea de pe litoralul românesc şi-a câştigat renumele şi afară. Dovadă stau cifrele de anul acesta. Din cei 35.000 de turişti aflaţi acum în Mamaia, jumătate sunt străini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri