Percheziții în Sintești. Aproape 600 de polițiști și jandarmi au participat la operațiune

Data publicării:
politie digi24-19

25 de percheziţii au avut loc în această dimineață în localitatea Sinteşti, judeţul Ilfov, ca urmare a unui scandal din această toamnă, când doi jandarmi au fost bătuți în misiune. 

Actualizare 9.00. Persoanele suspectate urmează să ajungă la audieri. Suspecții au fost găsiți în locuințele lor. S-au găsit arme de foc, arme albe, sume mari de bani. 

Actualizare 07. 25. Au fost găsite mai multe persoane vizate de anchetă, urmează să fie duse la Poliția Ilfov. Nu s-au înregistrat incidente, circa 500 de polițiști și jandarmi participă la operațiune. 

___________________________

La ora 6.00, zeci de mascați au descins în mai multe locuințe, sunt vizate 25-30 de persoane acuzate de ultraj și evaziun fiscală. În paralel se desfășoară o acțiune pentru prevenirea furtului de energie electrică.

Localitatea este blocată, nu intră și nu iese nicio mașină.

Acum o lună și jumătate a avut loc o acțiune a poliției rutiere, polițiștii au încercat să oprească o mașină care transporta fier vechi. Cei din mașină au fugit de lângă filtru, au ajuns în Sintești și s-au ascuns într-o curte. Când poliția au vrut să intre, romii au început să arunce cu pietre în mașina poliției. Au venit jandarmii, iar în altercație un jandarm a fost ușor rănit.

Probabil suspecții vor fi duși la audieri după ora 9.00, când acțiunea poliției se va încheia.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri