Polițiștii povestesc cum l-au prins pe suspectul pentru dubla crimă din Timișoara. „Nu a mai apucat să opună rezistență”

Data actualizării: Data publicării:
German MEP Wolf Klinz become chairman of EP commitee on Financial Crisis
Polițiștii povestesc cum l-au prins pe suspectul pentru dubla crimă din Timișoara. Foto: Digi24

Prins după 48 de ore, în apropierea locuinței, principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara va fi adus dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. În timpul audierilor, el și-a recunoscut fapta. Polițiștii care l-au prins au povestit cum s-a făcut arestarea.

Laurențiu Țambeș, Biroul de Investigații Criminale din Timișoara: „Noi cunoșteam faptul că este o persoană extrem de violentă și acesta a fost și motivul pentru care împreună cu colegul meu am adoptat o reacție extrem de fermă pentru imobilizarea lui și pentru a nu-i da posibilitatea de a riposta în vreun fel.

Apoi am procedat la efectuarea unui control corporal. Am găsit asupra mai multe articole vestimentare de schimb și obiecte de igienă corporală, semn că se pregătea să se sustragă în continuare.

Nu a mai apucat să mai opună rezistență că l-am imobilizat în cel mai scurt timp.”

Bărbatul de 38 de ani a fost găsit aseară în zona Gării de Nord din Timișoara.

În cadrul audierilor, care au durat toată noaptea, el şi-a recunoscut faptele şi le-a spus poliţiştilor că se cunoştea cu victimele sale şi că ştia că femeia, administrator de imobil, încasa în acea zi cheltuielile comune ale locatarilor şi că avea banii la ea, mai spun polițiștii.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a intenționat să-i omoare pe bătrâni, ci doar să fure banii, dar lucrurile au degenerat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri