Galerie Foto Scandal uriaș după o ședință foto sexy, într-un lăcaș de cult din Constanța. Cum s-a pozat o tânără aproape dezbrăcată

Data actualizării: Data publicării:
5
FOTO: info-sud-est.ro

Fotografiile sexy făcute în Sinagoga din Constanța, în care apare o tânără aproape dezbrăcată, au provocat un scandal uriaș, după ce imaginile au apărut pe Facebook.

Potrivit info-sud-est.ro, fotograful care a realizat pictorialul controversat spune că a avut acceptul unor muncitori din zonă și că ulterior a retras de pe internet toate fotografiile.

FOTO: info-sud-est.ro

Președintele Comunității Evreiești din Constanța s-a aratătat extrem de indignat de toată povestea. El a mai spus că fotograful nu a avut nicio permisiune și că a intrat fraudulos în Sinagogă „Suntem indignați. Nu le-a dat nimeni acordul. Au intrat fraudulos. Sinagoga este de un an în custodia Companiei Naționale de Investiții. Am mai pus un lacăt și i-am rugat pe vecinii din zonă care fac lucrări de reabilitare să ne alerteze”, a declarat pentru Info Sud-Est Sorin Lucian Ionescu, președintele comunității evreiești din Constanța.

FOTO: info-sud-est.ro

Potrivit g4media.ro, după apariția fotografiilor în presa locală, publicații israeliene precum Jerusalem Post, Times of Israel sau Jewish Telegraphic Agency au criticat atât ședința foto controversată, dar mai ales gradul avansat de degradare în care se află lăcașul de cult evreiesc din Constanța.

FOTO: info-sud-est.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri