Şofer cu permisul anulat, decedat în urma unui accident rutier. Alte două persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție în misiune
Mașină de poliție în misiune Foto: Facebook Poliția Română

Un şofer de 32 de ani a decedat, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs în oraşul Năsăud, iar alte două persoane, pasageri în autoturismul condus de acesta, au fost rănite, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

În accident au fost implicate două autoturisme, cel de-al doilea fiind condus de un tânăr de 19 ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Maşina cu volan pe dreapta în care se aflau bărbatul decedat şi cele două victime, una fiind soţia şoferului, a fost distrusă în totalitate în urma impactului cu un stâlp şi cu gardul unui imobil.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că şoferul decedat avea permisul de conducere anulat.

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproximativ o oră şi jumătate pe bulevardul din oraşul Năsăud unde a avut loc accidentul, traficul fiind deviat pe rute alternative.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, cele două victime transportate la spital sunt un tânăr de 19 ani şi o femeie de 28 ani, care au suferit mai multe traumatisme.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza exactă şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri