Video Cum arată criminalul din Timișoara. Polițiștii au făcut publice imagini cu el și cer ajutorul populației pentru găsirea lui

Data actualizării: Data publicării:
suspectul dublei crime din Timisoara
Imagini cu suspectul dublei crime din Timisoara. FOTO: captură Digi24

Polițiștii au făcut publice imagini cu suspectul dublei crime din Timișoara și cer ajutorul populației pentru găsirea lui. Primele informații le-au avut de la bărbatul care i-a găsit pe cei doi bătrâni din Timișoara uciși în casă. La rândul său, și el fusese atacat de agresor pe care l-a surprins în casă. 

ACTUALIZARE 13.40 Polițiștii au făcut publice imagini mai clare cu suspectul și cer ajutorul populației pentru găsirea lui.

Știrea inițială:

El le-a descris polițiștilor cum arăta bărbatul. Din informațiile sale, ar fi vorba despre un bărbat brunet, de 1,80 m înălțime, cu vârsta de 30 - 35 de ani.

La momentul atacului era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare închisă și un hanorac cu glugă, de culoare gri sau vernil.

Bărbatul a povestit că și el fusese atacat și l-a rănit la mână pe agresor. Acesta din urmă a reușit să scape și acum este căutat de polițiști.

Anchetatorii încearcă să îi facă portrertul robot în baza informațiilor obținute.

Între timp, au apărut primele imagini cu suspectul de dublă crimă din Timișoara. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fugea pe străzi, imediat după atacul sângeros și este în continuare căutat de poliție. 

În imagini se vede cum agresorul iese în fugă pe poartă și merge repede pe bulevardul Tache Ionescu. Apoi s-a oprit într-un parc de lângă imobil, acolo fiind găsită o mănușă cu urme de sânge. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri