Tânăr filmat în timp ce trage cu pistolul în plină stradă, în Reșița. Poliţiştii s-au autosesizat

Data publicării:
pistolar
Un tânăr de 20 de ani s-a filmat în timp ce trăgea focuri de armă pe o stradă din municipiul Reșița. Foto: Captură InfoCS

Un tânăr de 20 de ani s-a filmat în timp ce trăgea focuri de armă pe o stradă din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii i-au deschis dosar penal.

Imaginile în care un băiatul trage cu o armă în plan vertical, în apropierea unor blocuri de locuinţe din Reșița, au fost publicate pe o reţea socială.

Incidentul a avut loc pe timp de noapte, iar în clipul care are doar 11 secunde tânărul este surprins în timp ce trage de trei ori.

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţia Municipiului Reşiţa a fost identificat bărbatul care apare în imagini, precum şi arma folosită şi deţinută fără drept. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Reşiţa, care ar fi deţinut fără drept arma neletală, supusă autorizării, iar în cursul zilei de ieri ar fi încărcat imaginile pe contul său de socializare. Bărbatul nu este autorizat pentru portul şi folosirea armelor letale/neletale”, a transmis, luni, IPJ Caraş-Severin, potrivit News.ro.

Poliţiştii au ridicat arma, care este una neletala, pentru cercetări, precum şi trei cartuşe neletale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării si uzul de armă fără drept, în care se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri