Tânărul omorât în bătaie la Sibiu agresase înainte 5 locatari ai unui bloc. Unul dintre ei l-a chemat pe presupusul ucigaș

Data publicării:
orașul sibiu, imagine cu cladri vechi
La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Tânărul care a fost ucis în bătaie sâmbătă noaptea, de un sibian, agresase înainte de conflictul cu cel care l-a omorât cinci vecini de ai acestuia, chiar în blocul unde locuiau, potrivit procurorilor.

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 05.08.2023, în jurul orei 2200, victima, un tânăr în vârstă de 23 ani, s-a deplasat pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, unde, într-un interval scurt de timp, a agresat 5 persoane, pe care acesta nu le cunoştea.

Alarmat de gălăgia produsă pe scară şi de convorbirea telefonică avută cu unul dintre bărbaţii loviţi de victimă, inculpatul a ieşit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă. A intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ.

Inculpatul a desprins apoi o platbandă dintr-o bancă situată în apropiere, lovind victima în zona capului şi a gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul tânărului în vârstă de 23 ani.

Potrivit fișei de constatări preliminare, moartea a fost violentă şi s-a datorat stopului cardio-respirator consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie subarahnoidiană şi panventriculară cerebrală consecutivă”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul Sibiu, a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri