TIMIȘOARA. Drum blocat de localnici din cauza gropilor. Prefectul a făcut promisiuni

Data publicării:
21032013 20drum 20tm-56079

Cei patru kilometri de drum, care leagă satele Uliuc și Unip de șoseaua națională Timișoara-Buzia nu au fost niciodată asfaltat. Gropile s-au mărit de la un an la altul, fără ca autoritățile să facă ceva. Supărați că își distrug mașinile, sătenii au ieșit în stradă și au blocat drumul, apoi au mers la primărie să ceară socoteală.

Spiritele s-au încis imediat şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Pentru că primarul nu a fost de găsit, oamenii au revenit pe șosea și au blocat din nou circulația, iar victime colaterale au fost ceilalți șoferii care aveau drum prin zonă.

„Nu mi se pare normal, pentru că eu vreau să ajung acasă. Asta înseamnă că eu trebuie să mă întorc în partea cealaltă”, spune un șofer.

Singurul care a reușit să-i înduplece pe protestatari a fost prefectul județului care a testat chiar el cei patru kilometri de drum. La final, le-a dat dreptate oamenilor.

„Drumul e impracticabil, de-adevăratelea impracticabil. E clar că în momentul ăsta ar trebui să se intervină pentru a-l face măcar practicabil”, afirmă Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș.

Prefectul a dispus și declanșarea unei anchete la primăria Sacoșul Turcesc pentru a vedea de ce primarul nu și-a ținut astăzi audiențele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri