Un bărbat a rămas fără 12.000 de euro după ce a invitat în casă două femei care pretindeau că vând îmbrăcăminte

Data publicării:
barbat suparat, cu mainile in cap
Un bărbat a rămas fără 12.000 de euro după ce a invitat în casă două femei care pretindeau că vând îmbrăcăminte. Foto: Profimedia

Un prahovean care a fost abordat de două femei, sub pretextul că acestea au haine ieftine de vânzare, a rămas fără 12.000 de euro, bani pe care îi păstra în casă şi pe care cele două i-au furat. Poliţiştii le-au identificat pe cele două suspecte şi au reuşit să recupereze mare parte din suma furată.

Furtul a avut loc în ziua de 28 iunie, când două femei au mers la domiciliul din Breaza al unui bărbat, oferindu-i acestuia haine ieftine de vânzare. Proprietarul le-a lăsat pe cele două să intre în casă, iar după plecarea acestora a constatat că îi lipseşte suma de 12.000 de euro, reclamând furtul la poliţie.

Poliţiştii le-au identificat pe cele două suspecte. Este vorba despre două bucureştence cu vârste de 36, respectiv 43 de ani, potrivit News.ro.

Vineri, poliţiştii oraşului Breaza făcut două percheziţii domiciliare la locuinţele celor două femei, unde descoperit şi ridicat suma de 11.300 de euro, precum şi mai multe mijloace materiale de probă. Cele două au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de furt calificat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri