Un cuplu din Dej a vrut o cină de lux cu prosecco și creveți de 3.000 de lei, dar nu a mai scanat delicatesele la casele express

Data publicării:
casa self-scan
Un cuplu din Dej a vrut o cină de lux cu prosecco și creveți de 3.000 de lei, dar nu a mai scanat delicatesele la casele express. FOTO: Shutterstock

Un bărbat şi o femeie din Dej au fost prinşi la furat într-un hipermarket din Bistriţa, de unde au ales mai multe delicatese de pe rafturi în valoare de aproximativ 3.000 de lei, pe care le-au scanat doar parţial la casele express.

"Coniac, prosecco, carne de vită, creveţi, fructe - toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend, în schimb au adus pentru doi dejeni câte un dosar penal pentru furt! ", a comunicat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

Cei doi nu au vrut să achite toate produsele, așa că au trecut pe la casele de marcat express, unde au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coşul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare şi nealimentare cu o valoare totală de 2.970,86 lei, potrivit sursei citate.

Cei doi au 27, respectiv 29 de ani și vor fi cercetați pentru furt.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri