VIDEO. Un simpatizant PSD a îmbrâncit un protestatar, în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
insident-pesedist-oradea
Un simpatizant social-democrat l-a lovit pe unul dintre demonstranţii anti-PSD.

Incident violent în cursul vizitei pe care o fac în Bihor 30 de parlamentari PSD. Mai mulţi protestatari i-au întâmpinat cu huiduieli, iar un simpatizant social-democrat l-a lovit pe unul dintre demonstranţi.

- Hei, hei, hei! Ce faci? Dai în noi?

- Du-te, dom'le, stai acolo!

- Hai, mă, plecaţi de aici, mă!

Incidentul dintre simpatizantul PSD și protestatari a avut loc în jurul orei 13:00, atunci când deputați, miniștri și foști miniștri PSD au părăsit clădirea Primăriei din Sânmartin și se îndreptau spre statuia lui Mihai Viteazul ce urma să fie dezvelită.

În acel moment, un ărbat de aproximativ 40 de ani s-a apropiat de grupul de protestatari și la agresat pe un demonstrant. După ce l-a îmbrâncit, el a fost înlăturat de jandarmi.

Primele incidente au fost aseară, când parlamentarii au ajuns pe aeroportul din Oradea. Şi acolo au fost primiţi cu huiduieli. Zeci de localnici de la Oradea, nemulţumiţi de schimbările făcute de Putere în legile Justiţiei, i-au aşteptat la aeroport pe parlamentarii Puterii ca să le ceară decenţă.

Un cordon de jandarmi i-a despărţit pe senatorii PSD Bucureşti de cei aproape 50 de protestatari. Politicienii s-au grăbit să se urce în autocarul care îi aşteapta şi nu au fost curioşi să afle ce îi nemulţumeşte pe demonstranţi.

Sebastian Duma, preşedinte Oradea Civică: Culmea, aceşti indivizi care au câştigat alegerile cu un scor zdrobitor şi spun că sunt iubiţi, fug de popor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri