Aterizare cu huiduieli. Senatorii PSD sosiţi la Oradea au fost primiţi cu proteste

Data actualizării: Data publicării:
protest aeroport

Protest la coborârea din avion. De asta au avut parte senatorii social democraţi sosiţi ieri seară la Oradea, pentru o întrunire în Băile Felix. Câteva zeci de membri ai asociaţiei Oradea Civică i-au aşteptat cu pancarte la aeroport şi au strigat împotriva partidului de guvernământ şi a şefului PSD, Liviu Dragnea.

Un cordon de jandarmi i-a despărţit de protestatari, care l-au aşteptat pe liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. În lipsa sa, nici colegii preşedintelui PSD nu au fost menajaţi.

"Reacţionează aşa pentru că sunt certaţi cu bunul simţ", consideră Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD.

"Vreau să le mulţumesc celor de la Oradea Civică, care au aşteptat turiştii veniţi la noi şi pentru cuvintele calde cu care ne-au întâmpinat", a spus, ironic, Florian Bodog, senator PSD.

La protestul anunţat pe o pagină de socializare au fost prezente echipaje de jandarmi şi poliţie, inclusiv şeful Inspectoratului de Poliţie Bihor, Alin Haniş.

"Vrem să vadă cât de iubiţi sunt de către popor. Culmea. aceşti indivizi care au câştigat alegerile cu un scor zdrobitor şi spun că sunt iubiţi, fug de popor", a spus Sebastian Duma, preşedinte Oradea Civică.

Delegaţia PSD a venit în Bihor pentru o şedinţă a senatorilor Partidului Social Democrat, care va avea loc joi în Băile Felix. Tot atunci, în comuna Sînmartin, care administrează băile termale, va avea loc o dezvelire a statuii lui Mihai Viteazul, la care sunt aşteptaţi senatorii PSD.

Reporter: Bogdan Băcilă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri