Un tânăr de 30 de ani a provocat un accident spectaculos în Capitală

Data publicării:
29032013-2013-03-30-18h52m59s239
 

„Era un câine dalmațian și eu iubesc dalmațienii. Respect poliția, respect pe toată lumea, iubesc Poliția Română”, este explicația pe care șoferul le-a dat-o poliţiştilor, după ce a sărit cu maşina peste un parapet de pe marginea străzii. Şi a insistat cu explicaţiile: „Am găsit un câine în drum, în timp ce mergeam spre casă. L-am evitat și am intrat în parapet”.

Şi nu a intrat în parapet oricum, ci cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră şi cu o alcoolemie de 0,93 la mie. Femeia care stătea pe locul din dreapta a fost rănită uşor şi transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Şoferul chefliu însă avea un singur gând: „Am vrut să feresc câinele, pentru că eu iubesc animalele şi s-a întâmplat să intru cu maşina în parapet”.

Explicaţiile şoferului nu i-au înduioşat însă pe poliţişti. Mai ales că tânărul fusese înregistrat de aparatele radar de două ori în aceeaşi noapte, circulând cu 180 de kilometri pe oră în cartierul Aviaţiei. El a rămas fără permis de conducere şi s-a ales şi cu dosar penal.

  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri