VIDEO Un bărbat din Vaslui și-ar fi ucis unchiul, apoi l-a pus în sicriu și l-a dus cu un utilaj agricol la preot, să-l înmormânteze

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat din Vaslui și-ar fi ucis unchiul, apoi l-a pus în sicriu și l-a dus cu un utilaj agricol la preot, să-l înmormânteze
Un bărbat din Vaslui și-ar fi ucis unchiul, apoi l-a pus în sicriu și l-a dus cu un utilaj agricol la preot, să-l înmormânteze. Sursa: captură TikTok

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că şi-a ucis unchiul cu care locuia în aceeaşi curte. Bărbatul ar trasportat trupul bătrânului cu un utilaj agricol până la casa preotului, cerându-i să-l îngroape.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la de decesul unui bărbat, în varstă de 83 ani, din localitatea/comuna Micleşti, judeţul Vaslui. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului”, potrivit IPJ Vaslui.

În urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, existând suspiciuni de omor.

@mihaiif6 #asaceva ♬ sunet original - florinstoian61

„Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 67 de ani, din Micleşti, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanţa dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Potrivit www.vremeanoua.ro, victima era unchiul agresorului şi locuiau în aceeaşi curte. Bătrânul ar fi fost strâns de gât de nepotul său, care apoi l-ar fi pus în sicriu şi l-ar fi transportat prin sat cu un utilaj agricol către casa preotului, cerându-i să-l înmormânteze.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri