Zsolt Torok a murit | Imagini de la intervenția elicoperului MAI. Mesajul Salvamont România: „A plecat răpus de marea sa pasiune”

Data actualizării: Data publicării:
zsolt torok alb negru

Salvamont România a postat sâmbătă pe contul de Facebook imagini cu elicopterul MAI care l-a căutat în Munții Făgăraș pe alpinistul Zsolt Torok. Alpinistul a fost găsit mort. Imaginile sunt însoțite de un mesaj de durere: „În munca noastră, încărcarea psihică este mare în fiecare situație în care intervenim, dar sunt momente în care aceasta depășește și puterea noastră de înțelegere și de acceptarea a cruntei realități”, spun salvamontiștii. 

Iată mesajul integral: „Crestele muntilor și alpinismul românesc sunt mai sărace și mai triste de acum. A plecat dintre noi, răpus de marea sa pasiune, unul dintre marii alpiniști ai țării, un caracter deosebit, un prieten al Salvamont Romania, un OM... În munca noastră, încărcarea psihică este mare în fiecare situație în care intervenim, dar sunt momente în care aceasta depășește și puterea noastră de înțelegere și de acceptarea a cruntei realități. Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut, i-au admirat și apreciat performantele. Rămas bun, prieten drag!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alpinistul, a cărui dispariție a fost anunțată sâmbătă dimineața la 112 de soția acestuia, a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu. Torok Zsolt era unul dintre cei mai cunoscuți alpiniști români, care a doborât mai multe recorduri în alpinismul românesc și mondial.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri