Video Fiica soților uciși la Crevedia a intrat în curtea părinților și a filmat cisterna care a explodat, iar acum soțul ei are dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
cisternna
Fiica soților uciși la Crevedia a intrat în curtea părinților și a filmat cisterna care a explodat. Foto: Digi24

Imagini șocante din curtea soților care au murit în explozia de la Crevedia. Ginerele acestora s-a ales cu dosar penal după ce el și fiica celor doi soți au intrat în curtea părinților ei și au filmat o bucată din cisterna care a explodat. Cei doi au murit în explozia de la stația GPL. Femeia a suferit arsuri extrem de grave, pe aproape tot corpul, iar bărbatul a decedat după ce a văzut rănile soției sale. Femeia a murit și ea duminică, la Spitalul Floreasca.

ACTUALIZARE 12.16. Fiica celor două victime spune că soțul ei s-a ales cu dosar penal, iar ea a fost bruscată, după ce au mers în curtea casei distruse de explozie. Li s-a cerut să nu filmeze cu telefonul, deoarece exista în continuare risc de explozie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele rămase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă,iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit să ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celălalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim. Într-un final a ajuns soțul meu la secția de poliție încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?). Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris femeia pe Facebook.

 

În continuare, în Crevedia se fac cercetări. Strada pe care a avut loc explozia este încă închisă, iar polițiștii stau la intrare și îi lasă să treacă doar pe cei care locuiesc în zonă, dar numai cu semnătură pe propria răspundere.

Spațiul considerat de siguranță, în care oamenii nu au voie să circule, s-a mărit și a ajuns la 1,5 kilometri.

Anchetatorii fac cercetări la fața locului, iar pompierii udă cele 3 cisterne rămase, pentru a le răci, evitând astfel riscul unei noi explozii.

Pe de altă parte, anchetatorii ridică documente de la ISU Dâmbovița, pentru a vedea cum au fost făcute verificările la benzinăriile și stațiile GPL din zonă.

Peste 100 de oameni au rămas fără locuințe. Ei își fac griji pentru că nu mai au nici documente – acte de identitate sau acte de proprietate, și nu mai au nici bani.

2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia. Mare parte dintre aceștia sunt pompieri care interveneau pentru stingerea incendiului.

De asemenea, 8 case au fost distruse și mai multe au fost avariate.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri