Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Data actualizării: Data publicării:
florin salam - fb
Sursa foto: Florin Salam / Facebook

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost plasat sub control judiciar, joi, pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, după ce ar fi încasat bani în avans pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul.

Manelistul a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, însă fără interdicția de a părăsi ţara.

Digi24 a obținut în exclusivitate declarația unui bărbat care îl acuză pe cunoscutul manelist de înșelăciune. I-ar fi dat 10.000 de euro ca să cânte la nunta fiului său, dar cântărețul nu a participat la eveniment și nici n-a mai răspuns la telefon. L-a căutat chiar și la el acasă, în București, a primit promisiuni că va primi banii înapoi, însă fără niciun rezultat.

Florin Salam, acuzat că a luat bani pentru evenimente și nu s-a mai dus

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 2 au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în Capitală, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

"În fapt, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024", a informat Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înţelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului un avans de 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu şi-a respectat promisiunea şi nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

Conform sursei citate, la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuinţa bărbatului, iar în urma unei înţelegeri verbale i-ar fi plătit un avans 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuinţa bănuitului, iar în urma unei înţelegeri verbale i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiţi.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârşit faptele în complicitate cu alţi doi bărbaţi.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de înşelăciune.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri