Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus. A fost testată pozitiv înainte de un concurs

Data actualizării: Data publicării:
Gimnasta Larisa Iordache
Gimnasta Larisa Iordache s-a infectat cu coronavirus Foto: Profimedia

Larisa Iordache a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Gimnasta de 24 de ani a scris pe Facebook că s-a infectat cu Covid-19 chiar înaintea de un concurs desfășurat la Izvorani. 

Gimnasta se află în prezent în izolare, acasă, întrucât se simte bine și nu are simptome specifice bolii. Mai mult, Larisa a spus că a contactat deja medicul, care i-a prescris tratament. 

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.

Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!

O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște !

Ceea ce vă doresc tuturor!

PS... Sper să ne vedem la Nationale!”, este mesajul postat pe Larisa Iordache pe pagina sa de Facebook.

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială. Gimnasta îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri