Hoții cu cagule care au furat 30.000 de euro de la șoferul unui Rolls-Royce într-o benzinărie din Arad au fost prinși după 4 luni

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, în urma unei decizii a Judecătoriei Arad, pentru tâlhărie calificată, după ce au ameninţat cu bastoane telescopice un bărbat, i-au tăiat anvelopele de la maşină şi au furat din interiorul acesteia o geantă în care se aflau 30.000 de euro, din care 5.000 de euro au fost recuperaţi. Indivizii purtau cagule.

”În data de 17.08.2023, în jurul orei 00:15, autori necunoscuţi, având cagule de culoare neagră pe faţă, prin ameninţarea persoanei vătămate S.I.M cu bastoane telescopice şi prin tăierea a trei anvelope ale autoturismului marca Rolls Royce, au sustras din acest autoturism o borsetă de tip plic, în care se afla o sumă de bani, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro, din care suma de 5.000 euro a fost recuperaţi deoarece autorii i-au scăpat pe jos”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, într-un comunicat de presă, potrivit News.ro

În data de 9 ianuarie a.c. organele de cercetare penală ”au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de faţă de numiţii C.V, M.F şi J.M, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 15.01.2024 a fost pusă în mişcare acţiunea penală, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, se mai precizează în comunicat.

Joi, doi dintre cei trei suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 18.01.2024, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţii C.V şi J.M, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, mai arată sursa citată.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri