Hoțul în tricolor de la o casă de schimb valutar din Gorj a fost prins

Data publicării:
jefuitor

După mai bine de o lună, polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului care a jefuit o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu, judeţul Gorj, după ce a amenințat-o pe casieră cu pistolul. Bărbatul are 41 de ani și este din Petroșani.

Îmbrăcat cu o geacă tricoloră și cu o cagulă pe față, acesta a aruncat pe jos o pungă cu sticksuri ca să-i distragă atenția angajatei. În timp ce aceasta a ieșit din clădire, bărbatul a lovit-o, a amenințat-o cu un pistol și a fugit cu 7.000 de euro. Imediat după lovitură, acesta aruncase în Defileul Jiului geaca tricoloră pe care a purtat-o în momentul jafului.

El a fost prins, în miercuri dimineaţă, în Petroşani, judeţul Hunedoara. Polițiștii au făcut percheziții în casa bărbatului de 41 de ani şi în cea a iubitei acestuia. Au găsit o parte din banii furați din casa de schimb valutar. Suspectul a fost dus la audieri.

Pe 25 februarie, o casă de schimb valutar din oraşul Bumbeşti Jiu a fost spartă, poliţiştii demarând atunci cercetările pentru identificarea autorului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri