În „Luna iubirii”, clienții DIGI se bucură de 50% reducere la portare, timp de 6 luni

Data publicării:
1600x960_ vizual comunicat Luna iubirii_05.02.2024

• În perioada 05 – 25 februarie 2024, DIGI lansează campania „Luna iubirii” care propune utilizatorilor, persoane fizice, o reducere de 50%, din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă;

• Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online, pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni;

• DIGI își păstrează poziția de lider al portabilității, înregistrând 866.855 de numere portate în rețeaua mobilă pe parcursul anului 2023;

• DIGI este operatorul de telecomunicații cu cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3 % (conform ultimului raport publicat de ANCOM în decembrie 2023).

DIGI celebrează luna iubirii printr-o ofertă specială dedicată celor care doresc să rămână conectați nelimitat și să împărtășească momente de bucurie alături de cei dragi: reducere de 50%, timp de 6 luni, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, pentru utilizatorii care aleg să porteze unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă în intervalul 05 - 25 februarie 2024.

Pe durata celor 6 luni de promoție, clienții vor beneficia de tarife lunare avantajoase pentru pachetul Nelimitat, în funcție de numărul de abonamente contractate: 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate, 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI, respectiv 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. Aceștia pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru cumpărarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin cel puțin un serviciu fix DIGI. Discount-ul se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid și este valabil exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Abonamentul Nelimitat le conferă utilizatorilor un pachet de beneficii multiple: trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru convorbiri cu cei apropiați, indiferent de distanță.

Clienții interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență ale companiei sau pot apela numărul de Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Totodată, DIGI deține cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

Mai multe informații despre serviciile și ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri