De Sărbători, “Bucuria vine Nelimitat” la DIGI

Data publicării:
Vizual DIGI_Bucuria vine Nelimitat Articol susținut de DIGI

• În perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, DIGI desfășoară campania „Bucuria vine Nelimitat” și oferă clienților, persoane fizice, o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă;

• Promoția este disponibilă în magazinele DIGI, online pe DIGI.ro, prin apelarea serviciului Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări;

• DIGI a rămas destinația preferată de portare a utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, înregistrând peste 702.000 de numere portate în rețeaua mobilă în primele 10 luni ale anului 2023;

• DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8%, conform raportului publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în mai 2023.

În pragul sărbătorilor de iarnă, "Bucuria vine Nelimitat" la DIGI, iar cea mai recentă campanie surprinde clienții, persoane fizice, cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă.

Astfel, în intervalul 4 decembrie 2023 - 31 ianuarie 2024, abonații care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua DIGI, beneficiază timp de jumătate de an de prețuri speciale cuprinse între 1 euro/lună și 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Promoția se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, iar discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract.

Pe durata celor 6 luni de reducere, clienții sunt răsplătiți cu tarife avantajoase pentru pachetul Nelimitat în funcție de numărul de abonamente contractate: 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. Consumatorii pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă la portare, fie pentru achiziționarea telefonului preferat în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin cel puțin un serviciu fix DIGI.

Totodată, utilizatorii care accesează abonamentul Nelimitat primesc noi motive de bucurie cu un pachet extins de avantaje multiple: internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a facilita astfel conexiunea cu cei dragi, indiferent de distanță.

DIGI este operatorul cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară (98,8% din populația României, conform raportului publicat de ANCOM în decembrie 2022), și deservește în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

Oferta este disponibilă online, pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, cât și în toate magazinele DIGI, prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600) sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Informații suplimentare despre campanie pot fi consultate aici.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri