Judecătorul CSM Gabriela Baltag: Juncker se vede cu Soros

Data actualizării: Data publicării:
baltag

Teorie a conspiraţiei cu privire la mesajul transmis de Comisia Europeană României. Autorul e, surprinzător, un judecător CSM - Gabriela Baltag.

Aceasta spune, într-o scrisoare trimisă Qmagazine, că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se întâlneşte frecvent cu miliardarul George Soros şi discută inclusiv despre Justiţia din România.

George Soroş a fost numit de Liviu Dragnea "personaj malefic" şi a fost acuzat că ar sponsoriza protestele care contestă schimbările din domeniul judiciar.

Gabriela Baltag: „Cine este în zilele acestea la capătul lucrurilor pline de neadevăr, rostite fără nicio rezervă, care împânzesc majoritatea canalelor de comunicare, încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare, care îndrăzneşte să mai creadă că poate să stea la masă cu Marile Puteri, aşa cum se întâmpla altădată, în vremurile pentru care termenul 'democraţie' nu era deloc consacrat!?

Claude Junker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani, s-au văzut de cel puţin patru ori. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă, când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri