Sari la conținut
News Alert

Mesajul Elenei Udrea, transmis prin avocat, după condamnare

După ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că în cazul Elenei Udrea se impune o condamnare la șase ani de închisoare, cu executare, în dosarul „Gala Bute”, fostul ministru al Dezvoltării a transmis un mesaj prin avocatul său, Alexandru Chiciu.

udrea inalta curte declaratii

 

Vreau să transmit un mesaj, care este și mesajul doamnei Udrea: Apărarea nu și-a spus încă ultimul cuvânt. Vom mai avea și așteptați-vă să dăm absolut toate armele pe care le avem la apel. Războiul nu s-a pierdut, dimpotrivă”, a declarat avocatul Chiciu.

Potrivit acestuia, după ce va apărea motivarea judecătorilor de la Secția Penală a ICCJ, apărătorii fostului ministru al Dezvoltării o vor examina „cu foarte multă atenție”.

„Vom avea argumente juridice, subliniez, juridice, pe care nu le-am spus (...) Avem și noi probe suplimentare în acest dosar”, a mai spus avocatul.

Udrea a fost condamnată, marți, pentru trei acuzații de luare de mită și o acuzație de abuz în serviciu, dar a fost achitată pentru acuzația de tentativă de deturnare de fonduri europene.

Procurorii ceruseră o pedeapsă de peste 20 de ani de închisoare.